سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
[ و فرمود : ] فرزند را بر پدر حقى است و پدر را بر فرزند حقى . حق پدر بر فرزند آن بود که فرزند در هر چیز ، جز نافرمانى خداى سبحان ، او را فرمان برد ، و حق فرزند بر پدر آن است که او را نام نیکو نهد و نیکش ادب آموزد و قرآنش تعلیم دهد . [نهج البلاغه]
 
امروز: دوشنبه 103 اردیبهشت 24

نصب شیر روشویی یکی از اقدامات تاسیساتی برای دسترسی به آب گرم و سرد در محیط سرویس بهداشتی و حمام است. نحوه نصب شیر روشویی وابسته به نوع آن و وضعیت لوله کشی ساختمان بعنوان بخشی از آموزش شیرآلات روشویی ارائه می‌شود.

مراحل تعویض شلنگ شیر روشویی، نصب شیر توالت از سری موارد پر اهمیتی است که در نصب شیر روشویی به باید به آن توجه ویژه داشت.راهنمای نصب شیر روشویی معمولی، شلنگ دار و شاوری برای انجام صحیح تعویض و نصب تجهیزات در نظر گرفته شده است.

نصب شیر روشویی قهرمان

 

آموزش نصب شیرآلات روشویی و شیرآلات ظرفشویی

    شیلنگ های آب سرد و گرم (شیلنگ های پیسوار) موجود در جعبه را در زیر شیر، ابتدا با کمک دست و سپس با آچار کمی محکم نمایید.

    تذکر: برای بستن شیلنگ ها در زیر شیر نیازی به استفاده از نوار تفلون نیست.

    پیچ زیر بند موجود در جعبه را در محل مربوط در زیر شیر ببندید.

    اورینگ مربوط به کف شیر (شیر روشویی و یا شیر ظرفشویی) را در جای خود قرار دهید.

    سپس شیلنگ ها را از سوراخ نصب روشویی یا سینک عبور داده و مهره زیر بند را بعد از قرار دادن واشر و متعلقات مربوطه با دست یا آچار مخصوص مهره زیربند تا حدی محکم کنید که شیر در جای خود ثابت شود.

    تذکر: بستن قطعه پلاستیکی مثلثی برای تثبیت بهتر شیر ظرفشویی بر روی سینک لازم است.


شیلنگ های آب سرد و گرم متصل به شیر را ابتدا با دست و سپس با آچار فرانسه بر روی شیر پیسوار محکم نمایید.

تذکر: برای بستن شیلنگ ها به شیر پیسوار نیازی به استفاده از نوار تفلون نیست. با نگه داشتن شیلنگ ها در هنگام بستن، از پیچش و تاخوردگی شدید جلوگیری نمایید. رعایت نکردن این مورد باعث باز شدن شلنگ از زیر شیر و خرابی می شود.

 جریان آب را از طریق شیرهای پیسوار برای آزمون نشتی اتصالات و اطمینان از صحیح بودن عملیات نصب برقرار کنید. شیر شما آماده استفاده است.

در حالت معمول شیرهای روشویی و ظرفشویی با استفاده از یک اورینگ، 2 عدد پیچ زیربند، دو عدد واشر و 2 مهره زیربند با کمک آچار و پیچ گوشتی بر روی سینک بسته می شوند. با استفاده از نصب آسان می توان با لوازم کمتر و با دست شیر را در جا خود محکم نمود.

برای کسانی که شیرآلات اهرمی با قابلیت نصب آسان خریداری نموده اند، مرحله 3 نصب به صورت زیر می باشد.
 اورینگ مربوط به کف شیر را در جای خود قرار دهید. سپس شیلنگ ها را از سوراخ نصب روشویی یا سینک عبور داده و مهره زیر بند (آسان بند) را با دست تا حدی محکم کنید که شیر در جای خود ثابت شود.

برای خرید شیرآلات روشویی قهرمان کلیک کنید.

 

روش نصب شیر اهرمی دو پایه بر روی روشویی


اگر شیر اهرمی که انتخاب کرده‌اید دو پایه داشته باشد باید بر روی روشویی هم دو سوراخ داشته باشید.

به همین دلیل اگر سوراخ روشویی تنها یکی تعبیه شده بود باید به موازات همدیگر و درست در وسط روشویی دو سوراخ دیگر تعبیه کنید.

چنانچه با شیر اهرمی خود دچار مشکل شده اید، مشاهده فیلم آموزش تعمیر شیر اهرمی و تعویض کارتریج می تواند به شما کمک کند.

سپس به روش زیر کار را تکمیل کنید:

    ابتدا شیر را بر روی اتصال مستطیلی شکل خود قرار داده و واشر لاستیکی زیر آن را قرار دهید.

پایه‌های شیر را از دو سوراخ عبور دهید و با استفاده از دو واشر پلاستیکی روزنه‌های داخل سوراخ را پر کنید تا شیر در جای خود محکم شود و سپس مهره‌ها را روی آن محکم کنید.
گاها ممکن است به جای دو واشر پلاستیکی دو مهره قرار داده شود که از یک طرف باریک‌تر هستند و در دهانه سوراخ پس از سفت شدن قرار می‌گیرند

    ثابت شدن شیر بر روی روشویی باید شیلنگ‌های پیسوار را به زیر آنها و به پایه‌هایی که از سوراخ عبور دادید اتصال دهید.
    شیلنگ پیسوار این شیرها از نوع دو سر مهره است و هردو طرف واشر آب‌بندی دارد.

تذکر: شیر سمت چپ باید به آب گرم و شیر سمت راست به آب سرد اتصال داده شوند و نباید مهره شیلنگ‌ها زیاد محکم شوند.

    کار نصب شیر روشویی دو پایه هم به اتمام رسید.

پایان باز هم متذکر می‌شویم که این شیرها عموما روش‌های نصب یکسانی دارند ولی ممکن است نصب شیر روشویی یک کارخانه با کارخانه دیگر کمی تفاوت داشته باشد که در دستورالعمل آنها منظور شده است.

شیر روشویی

 

ارتفاع نصب شیرهای روشویی

روشویی‌ها به دوبخش تقسیم بندی می‌شوند:

الف- روشویی‌های پایه دار

ب- روشویی‌هایی که پایه ندارند.

نکته مهم در نصب شیر روشویی خروجی لوله فاضلاب آن است که باید در اتفاعی حدود 40 تا 45 سانتی متری در نظر گرفته شود. در این حالت به راحتی می‌توانیم خروجی سیفون روشویی را به فاضلاب نصب کنیم.

استاندارد نصب روشویی در ارتفاع 80 سانتی متری است. بنابراین باید شیرهای پیسوار از کف حدود 55 سانتی متر بالاتر نصب شده باشند. عمق روشویی‌ها بین 40 تا 50 سانتی متر متغیر است و دهانه هر روشویی نیز بین 40 تا 60 سانتی متر می باشد.

اگر روشویی از نوع پایده دار باشد، ارتفاع این روشویی‌ها به طور استاندارد حدود 80 سانتی متر است. بنابراین تنها کافی است که شیرآلات را بر روی جایگاه مشخص شده نصب کنید.

همچنین برای نصب روشویی‌های بی پایه و یا نیم پایه که جدیدا وارد بازارشده‌اند هم باید همین ارتفاع 80 سانتی متری در نظر گرفته شود.

نکته مهم دیگری که در هنگام نصب شیرآلات بهداشتی باید مدنظر قرارداد، سوراخ کاری برای نصب روشویی به دیوار می‌باشد که فاصله سوراخ‌های در نظر گرفته شده برای نصب روشویی باید 75 سانتی متر باشد.

تعویض شلنگ شیر روشویی

تعویض قطعاتی مثل شیلنگ شیر روشویی که اصل کار ارتباط با لوله‌های منتهی به سرویس بهداشتی از طریق این قطعه صورت گرفته از حساسیت بالایی برخوردار است. در صورت داشتن اطلاعات کافی در خصوص نحوه نصب شیر روشویی تعیویض این قطعه کار راحتی می‌باشد.

 سخن آخر


پیشنهاد می‌کنیم از شیرآلات باکیفیت خریداری کنید تا کمتر نیاز به تعویض آنها داشته باشید. یک شیر روشویی باکیفیت از یک برند معتبر سالها برای شما کار خواهد کرد و نیازی به تعویض آن نخواهید داشت. هزینه تعویض و نصب شیر روشویی (هزینه خرید شیر روشویی جدید را در نظر نمی‌گیریم) نیز خیلی بالا نیست و به راحتی می‌توانید از یک متخصص کمک بگیرید.

منبع:

https://piping24.ir/%D9%88%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/467-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%B4%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%87%D8%B1%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C.html

ماوی هام


 نوشته شده توسط علیرضا کریمی در سه شنبه 100/6/2 و ساعت 3:20 عصر | نظرات دیگران()
درباره خودم
آمار وبلاگ
بازدید امروز: 5
بازدید دیروز: 23
مجموع بازدیدها: 20596
جستجو در صفحه

خبر نامه